top of page
Achtergrond Pro Paint
verfborstel

BUITENSCHILDERWERKEN EN KALEIEN DOOR
PRO PAINT ALGEMENE SCHILDERWERKEN

De eerste indruk, die maakt u geen twee keer

Een gevel waar de verf van loskomt of een parking waar de lijnen niet meer zichtbaar zijn? Dat laat geen goede indruk na bij voorbijgangers, bezoekers of klanten. En de eerste indruk van uw woning of bedrijfsgebouw is essentieel.

Leg uw buitenschilderwerken daarom in handen van Pro-Paint Algemene Schilderwerken. Onze schilders voeren alle mogelijke schilderwerken buiten en binnen voor u uit. Met aangepaste verf én met behulp van de juiste technieken.

Uw gebouw straalt weer als nooit tevoren. En die eerste indruk? Die heeft de juiste impact.

Voorbereiding buitenschilderwerken

De afwerking begint met de voorbereiding

De kwaliteit van het resultaat? Die start al van bij het begin van uw schilderwerken. Daarom neemt ons team de tijd om de ondergrond grondig te behandelen, zodat de laatste verflaag mooi egaal zal dekken.

Het soort voorbereiding is afhankelijk van de vereiste zuiveringsgraad én de omgeving waarin gewerkt wordt.

Afhankelijk hiervan:

  • reinigen en ontvetten we met water onder hoge druk 

  • reinigen we manueel én mechanisch

Schaduwen op de muur

Vertel ons: waar heeft úw buitenruimte nood aan?

Ons team schildert uw buitenruimte met het oog op de toekomst. We gebruiken verf die jarenlang haar uitstraling behoudt. En technieken die écht indruk maken.

Kaleien

Met deze rustieke, ruwere techniek waant u zich meteen in de Provence. Een karaktervolle mix van zand en verf, die met een speciale borstel wordt aangebracht, levert unieke resultaten op.

Metalen en hout

Buitenschrijnwerk schilderen is werk voor een vakman met een arendsoog. Het is nauwkeurig werk, dat uitgevoerd moet worden met aangepaste materialen. Ook uw hekwerk en andere houten of metalen voorwerpen en constructies schilderen we met de glimlach.

Schilderwerken gevel

Uw gevel is hét visitekaartje van uw gebouw. Laat hem dan ook schitteren, in de kleur die perfect bij u past. Onze experts schilderen uw gevel tot in de kleinste voeg. En leveren zonder uitzondering het beste en meest duurzame resultaat af.

Licht en schaduw op de muur

UW GEVEL IS HET VISITEKAARTJE VAN UW GEBOUW.

Laat hem dan ook schitteren, in de kleur die perfect bij u past. Onze experts schilderen uw gevel tot in de kleinste voeg. En leveren zonder uitzondering het beste en meest duurzame resultaat af.

bottom of page