top of page
Achtergrond Pro Paint
verfborstel

INTERIEURSCHILDERWERKEN DOOR
PRO PAINT ALGEMENE SCHILDERWERKEN:
ONWEERSTAANBAAR WONEN EN WERKEN

Schilderwerken binnen: de bepalende factor

Interieurschilderwerken bepalen de uitstraling van uw woning en vertellen véél over hoe u in het leven staat. Of voor ondernemingen: hoe u uw klanten zal benaderen. Kleur en stijl zijn een essentiële factor voor gezellig wonen en dynamisch ondernemen. Kies een ervaren schilder zoals Pro-Paint Algemene schilderwerken en laat je begeleiden tot een schitterend eindresultaat. Zowel voor binnen-, buiten- als industriële schilderwerken.

Witte muren

PRO PAINT
Algemene Schilderwerken realiseert al uw binnenschilderwerken met oog voor detail.

En dat doen we voor:

1

Nieuwbouwwoningen

2

Renovatiewoningen

3

Bedrijfsgebouwen en kantoren

4

Winkels

5

Scholen

6

Lofts

7

Herenhuizen...

De afwerking begint met de voorbereiding

De kwaliteit van het resultaat? Die start al van bij het begin van uw schilderwerken. Daarom neemt ons team de tijd om de ondergrond grondig te behandelen, zodat de laatste verflaag mooi egaal zal dekken.

Het soort voorbereiding is afhankelijk van de vereiste zuiveringsgraad én de omgeving waarin gewerkt wordt.

Afhankelijk hiervan:

  • reinigen en ontvetten we met water onder hoge druk 

  • reinigen we manueel én mechanisch

Voorbereiding schilderwerken

Waarvoor kunt u op ons vertrouwen?

Ons team levert u een totaalaanpak in schilderwerken binnen, buiten en industrieel.
Reken op ons vakmanschap voor:

Behang Installatie

Decoratieve schilderwerken

Speelse, creatieve schilderwerken voor uw woonkamer of een unieke tekening op de muren van uw kinderkamers? Alles is mogelijk. We voeren alle interieurschilderwerken uit volgens uw stijl en smaak – van tijdloos klassiek tot verrassend modern. Al uw ideeën worden nauwkeurig uitgewerkt én gerealiseerd.

Behangwerken

Behang uit de mode? Vergeet het maar! De nieuwste generatie behangpapier is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en designs – inclusief fotopapier. Combineer die klasseproducten met onze deskundige plaatsing en u krijgt een interieur om écht van te houden.

Kleuradvies

Schilderwerken laten uitvoeren, dat doet u niet elke dag. U wilt dus de juiste keuze maken op het gebied van kleur én materiaal. Gelukkig kunt u rekenen op onze expertise. Wij geven u gratis kleuradvies aan de hand van onze uitgebreide kleurenkaarten. Combineer naar hartenlust, wij staan u bij met raad en daad. Het resultaat? U bent 100% tevreden van de kleur in uw interieur.

Vliesbehangwerken

Vliesbehang – of tassobehang – is makkelijk in onderhoud én volledig te
overschilderen. Het bedekt alle barstjes in uw muren en is volledig vrij van blazen en oneffenheden. Bovendien gaat het werk goed vooruit, want inpappen met behanglijm is hier niet nodig.

Vergrijzen van houten meubelen

Behang uit de mode? Vergeet het maar! De nieuwste generatie behangpapier is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en designs – inclusief fotopapier. Combineer die klasseproducten met onze deskundige plaatsing en u krijgt een interieur om écht van te houden.

Stucco puro

Voor een perfecte afwerking van uw muren. Tevens als decoratieve wandbewerking geschikt vanweze zijn matte betonlook uitstraling.

Een must voor de moderne woonkamer met industriële uitstraling.

Groene muur

ONZE EXPERTS STAAN VOOR U KLAAR!

Hebt u vragen of wilt u uw binnenschilderwerken met ons bespreken?

bottom of page