top of page

Industriële schilderwerken en spuitwerken door Pro-Paint Algemene Schilderwerken.

Pro-Paint Algemene Schilderwerken is uw expert in industriële schilderwerken en spuitwerken. Met onze service tilt u uw bedrijf naar een nóg hoger niveau – zowel op het gebied van stijl als veiligheid.

Brandwerende coatings

Het aanbrengen van een brandwerende coating voorkomt of vertraagt de ontbranding van materialen in geval van brand. Zo hebt u meer tijd om uzelf of uw personeel in veiligheid te brengen. En beperkt u de schade aan uw gebouw.

Talloze horecazaken, scholen, ziekenhuizen en rusthuizen kunnen het getuigen: de brandwerende coatings van Pro-Paint Algemene Schilderwerken zijn een must voor een veilig gebouw.

Parkeersignalisatie

Parkeersignalisatie die elke bezoeker jarenlang duidelijk naar hun plaats leidt? Ook daarvoor vertrouwt u op Pro-Paint Algemene Schilderwerken. Kwaliteitsvolle verven, een stipte planning én een grondig resultaat, dat is ons engagement.

Spuitwerken

Dé manier op snel grote oppervlakken te schilderen. Mooi egaal, kostenbewust én duurzaam. Voor gladde én ruwere
ondergronden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
Contacteer ons voor meer
informatie.

Pro-Paint Algemene Schilderwerken is uw expert in industriële schilderwerken en spuitwerken regio Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Herentals & omgeving. Met onze service tilt u uw bedrijf naar een nóg hoger niveau – zowel op het gebied van stijl als veiligheid.

bottom of page